STIRI

Practica antreprenoriatul de pe bancile scolii!

 

Practica antreprenoriatul de pe bancile scolii!

Cine suntem?

Platforma de oferte de practica, traineeship, internship, part-time jobs & voluntariat completeaza contributia inspirationala adusa tinerilor de Conferintele BookLand Evolution.

„Practicand”, acestia isi pot descoperi / confirma vocatia, perfectiona abilitatile, dobandi cunostinte practice si defini obiectivele carieristice. Pe durata acestor activitati extracurriculare, tinerii au ocazia sa interactioneze cu mediul de afaceri si sa-si contureze un orizont de asteptari adecvat.

Ce oferim?

Oferim sansa tinerilor de a-si testa capabilitatile si de a-si face o idee clara despre domeniul pe care si l-au ales, asigurandu-se ca este ceea ce isi doresc cu adevarat pe plan profesional. Astazi orice tanar de peste 16 ani poate aplica pentru o stagiatura intr-o companie, procedurile legislative fiind mult simplificate. Totodata, companiile au ocazia sa interactioneze cu tinerii si sa ii formeze in vederea angajarii pe termen lung.

Platforma www.inPractica.ro este GRATUITA atat pentru aplicanti, cat si pentru companii!

Concurs!

Organizam un concurs prin intermediul caruia la final de an vom selecta o echipa formata din 10 “specialisti” care vor prelua in regie proprie managementul platformei www.inPractica.ro:

- Programare – 2 pozitii

Marketing – 2 pozitii

Social media – 2 pozitii

Vanzare – 2 pozitii

Operatiuni – 1 pozitie

- Financiar – 1 pozitie

In 2021 vom lucra impreuna, asistandu-va in dezvoltarea acestei platforme si confirmandu-va pozitiile alese. Veti beneficia de mentoratul unor pesonalitati marcante din mediul de business romanesc si al membrilor Asociatiei BookLand. Iar la finalul anului 2021 vom confirma echipa de management careia ii vom ceda integral drepturile si proprietatea asupra acestei platforme, infiintand un ONG al carei actionari cu parti egale veti deveni.

Inscrieri

Daca esti interesat/a sa faci parte din echipa inPractica.ro si sa acumulezi noi cunostinte, descoperindu-ti – in acelasi timp – veleitatile si punandu-le in aplicare, scrie-ne pana la 30.11.2020 pe office@inpractica.ro, argumentand de ce ar trebui sa te alegem pe tine & de ce crezi ca esti potrivit/a pentru a fi propriul tau sef.

Alaturi de tine,

Echipa BookLand