Volksbank Romania

CUI: 12564356

Oraș: București

Domeniu: Bănci

WWW: www.volksbank.ro

Descriere:

Volksbank România

Intr-o lume in care oamenii isi redefinesc valorile si se intorc catre lucrurile care conteaza cu adevarat, catre bucuria autentica, catre placerile simple ale vietii, noi, Volksbank, am ales sa fim sustinatorii acestei realitati.

Iata care este, pe scurt, istoria uneia dintre cele mai mari organizatii de servicii financiare din Romania, cu peste 130 de mii de clienti, in peste 130 de sucursale in toata tara.

Volksbank România este prezentă pe piaţa românească din luna mai a anului 2000. Principalii acţionari ai Volksbank România sunt Österreichische Volksbanken-AG (instituţia centrală a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria), DZ Bank WGZ Bank şi Banque Populaire Caisse D’Epargne. De-a lungul celor 14 ani de prezenţă pe piaţa din România, Volksbank s-a dezvoltat continuu astfel că, în acest moment, alaturi de noi poti face pasul catre o etapa superioara atat la nivel financiar, cat si in plan personal. Având în centrul preocupărilor sale clienţii, Volksbank şi-a adaptat recent viziunea de business astfel încât să răspundă cât mai bine realităţilor unei pieţe aflate în schimbare. Volksbank România a dezvoltat o nouă poziţionare strategică, într-un efort de a avansa spre o structură de afaceri mai echilibrată, durabilă, specifică unei bănci universale.

Conform noii poziţionări, Volksbank România se adresează în mod egal segmentului de retail şi segmentului corporate oferind produse şi servicii bancare esenţiale, care ajută în mod real clienţii.

Alaturi de noi vei descoperi bucuriile simple, in fiecare zi!

 

Oferte active